Waalwoemi: Natuurmaskers Maken

Waalwoemi: Natuurmaskers maken

Datum: 30 okt. 2019
Tijd: 15:00 - 16:30

Locatie
Verzorgingshuis Waelwick


Op woensdagmiddag 30 oktober kunnen kinderen hun eigen natuurmasker maken. Elk kind beeld zich wel eens in een wild paard of een lief konijntje te zijn. Om het allemaal wat echter te maken, kun je samen met Het Dijkmagazijn een natuurmasker maken. Met karton en de nodige natuurvondsten toveren ze zichzelf om in een bijna net echt dier of camouflagemasker.

Het Dijkmagazijn zorgt voor veren, takjes, rietpluimen en andere vondsten uit de uiterwaarden. Samen met de bewoners van zorgcentrum Waelwick in Ewijk knutselen de kinderen gezellig aan hun eigen masker. Na afloop is het natuurlijk leuk om het masker in de natuur te testen.

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Waalwoemi activiteit Natuurmasker maken, woensdag 30 oktober 2019 15.00-16.30 uur. Verzorgingshuis Waelwick, Schoolpad 1, 6644 CP Ewijk. Max. 6 kinderen van 6 tot 12 jaar. Kosten € 3,50 per kind. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier betalende en helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit. Reserveren is nodig via www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *