Waalwoemi: Kleuterstormbaan

Waalwoemi: Kleuterstormbaan

Datum: 07 sep. 2022
Tijd: 15:00 - 16:30

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


De uiterwaard aan de Waal is de spannendste speeltuin van Beuningen. Daarom zet Het Dijkmagazijn op woensdag 7 september een parcours uit voor 4 tot 7 jarigen dwars door het natuurgebied. Jawel, ook met een uitdagend touwenparcours tussen de bomen. Pret verzekerd.

Met vlaggen is een spelletjesroute uitgestippeld zodat op het strand, tussen de bomen en de bloemen gespeeld kan worden. Wie kan zonder in de krokodillenrivier te vallen van de ene boom naar de ander lopen? En lukt het om met een spons Waalwater in een emmer te verzamelen? Of met een frisbee of geblinddoekt zelf de weg te vinden? Met mooi weer is er ook een voelpad uitgezet: met je tenen voelen waar je overheen loopt.

Er zijn spelletjes volop om uit te kiezen en iedereen krijgt na afloop een prijsje. Gidsen van Het Dijkmagazijn zorgen ervoor dat alles veilig blijft in de uitdagende uiterwaarden. Aanwezigheid en begeleiding van de klimmers door ouders/grootouders/opvoeders is noodzakelijk.

Deze activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Waalwoemi: Kleuterstormbaan. Woensdag 7 september van 15.00 tot 16.30 uur. Startpunt: Het Dijkmagazijn, Dijk 41, Beuningen. Maximaal 30 kinderen tussen 4 en 7 jaar. Deelname € 2,50 per kind. Aanmelden is verplicht via www.dijkmagazijnbeuningen.nl. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *