Waalwoemi: Kleuterklauter In De Touwen

Waalwoemi: Kleuterklauter in de touwen

Datum: 12 jun. 2024
Tijd: 15:00 - 16:30

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Tijdens de Nationale Buitenspeeldag tovert het Dijkmagazijn de Beuningse uiterwaard aan de Waal om tot een spannende speeltuin. Op woensdag 12 juni is er een parcours uitgezet voor 4 tot 7 jarigen op het Waalstrand. Jawel, ook met uitdagende klimtouwen tussen de bomen. Pret verzekerd.

Met vlaggen is een spelletjesroute uitgestippeld zodat op het strand, tussen de bomen en de bloemen gespeeld kan worden. Wie kan zonder in de ‘krokodillenrivier’ te vallen van de ene boom naar de ander lopen? Wie wil er zwieren aan de reuzenschommel. En lukt het om geblinddoekt zelf de weg te vinden? Met mooi weer is er ook een voelpad: voel met je tenen waar je overheen loopt. Er zijn spelletjes volop om uit te kiezen. Gidsen van Het Dijkmagazijn zorgen ervoor dat alles veilig blijft in de uitdagende uiterwaarden. Aanwezigheid en begeleiding van de jonge klimmertjes door ouders/grootouders/opvoeders is noodzakelijk. Deze activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Waalwoemi: Kleuterklauter in de touwen. Woensdag 12 juni van 15.00-16.30 uur. Startpunt: Het Dijkmagazijn, Dijk 41, Beuningen. Maximaal 30 kinderen tussen 4 en 7 jaar. Deelname € 2,50 per kind of gratis via Kindpakket. Begeleiding door (groot)-ouders/opvoeders is verplicht, gratis deelname. Aanmelden via www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *