Waalwoemi: Hutten Bouwen

Waalwoemi: Hutten bouwen

Datum: 24 apr. 2024
Tijd: 15:00 - 16:30

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Kom woensdag 24 april je bouwlust uitleven door een hut te bouwen van takken. Op het Waalstrand liggen dode wilgen, waarvan de takken mooi bouwmateriaal zijn voor een hut.

Er is niks stoerders en mooiers dan het bouwen van een eigen hut. Voor jezelf alleen of voor een hele familie, naar keuze. Als je zou moeten overleven in de Beuningse uiterwaarden, begin je met een eigen plekje uit te zoeken, zoals ook dieren dat doen. Het natuurgebied ligt vol materiaal om mee te bouwen: wilgentakken, stukken aangespoeld hout en leem. Met zaag en mega-knipschaar ga je zelf, of met je ouders, broers of zusjes een prachtig bouwwerk neerzetten. Wie past er allemaal in je hut? (Groot-)ouders en opvoeders zijn welkom, want met familie en vrienden is het beregezellig in je samen gebouwde huisje. Het Dijkmagazijn zorgt voor zagen en snoeitangen en ranja voor de schaft. Tip: trek oude kleren aan.
Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Waalwoemi: Hutten bouwen, woensdag 24 april van 15.00-16.30 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Max 20 kinderen van 8 tot 13 jaar, kosten € 2,50 of Klavervierpas.
(Groot)-ouders mogen gratis meedoen. Reserveren via www.dijkmagazijnbeuningen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *