Waalwoemi: Hutten Bouwen In De Uiterwaarden

Waalwoemi: Hutten bouwen in de uiterwaarden

Datum: 11 nov. 2020
Tijd: 15:00 - 16:30

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Het Dijkmagazijn zoekt sterke of slimme jongens en meiden om op woensdagmiddag 11 november hutten te bouwen in de Beuningse uiterwaarden. Met takken, plukken gras en een eindje touw kan iedereen naar eigen inzicht aan de slag. Bij bouwtechnische problemen zijn ervaren huttenbouwers te raadplegen.

Je begint met je voor te stellen dat je zou moeten overleven in de Beuningse uiterwaarden. Het eerste waar je mee begint is een eigen plekje uitzoeken voor een ‘nest’, net zoals dieren dat doen. Het natuurgebied lijkt wel een bouwloods, zoveel is er te vinden. Er ligt materiaal volop: wilgentakken, stukken aangespoeld hout en leem. Met zaag en mega-knipschaar ga je zelf, of met je ouders, broertjes of zusjes een prachtig bouwwerk neerzetten. Past de hele familie in je hut?
Na afloop is er iets te drinken. Trek stevig schoeisel aan en een broek met lange broekspijpen vanwege stekelplanten.

Deze Waalwoemi-activiteit is mede mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Waalwoemi: Hutten bouwen, woensdag 11 november 2020 van 15.00-16.30 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41, Beuningen. Maximaal 20 kinderen vanaf 7 jaar. Kosten € 2,50 per kind. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit. Aanmelden is nodig via www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *