Waalwoemi: Bloemenhoedjes Met Verhalen

Waalwoemi: Bloemenhoedjes met verhalen

Datum: 21 jun. 2023
Tijd: 15:00 - 16:30

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Woensdag 21 juni kunnen kinderen tot 7 jaar bij Het Dijkmagazijn een bloemenhoedje maken. Op de dijk en in de uiterwaard vind je volop bloemen. Voorlezers van de Bibliotheek Beuningen vertellen mooie verhalen tijdens een kleine picknick op het strand over de bloemen op je hoed.

Voor elk kind ligt er in Het Dijkmagazijn een papieren hoed klaar, die versierd kan worden. Papa, mama, opa of oma willen daar vast bij helpen! Er groeit genoeg voor iedereen in de buurt van het Dijkmagazijn. Grote witte margrieten, gele boterbloemen, roze klaver en nog veel meer bontgekleurde bloemen. Met riet en gras maak je een extra zwierige pluim waar de wind mee kan spelen. Op het waalstrand worden mooie verhalen voorgelezen in het gras en er is dan wat lekkers uit de picknickmand. Mogelijk gemaakt met dank aan Beuningen Samen in Beweging en Beleef de Waal.

Waalwoemi: Bloemenhoedje met verhalen, woensdag 21 juni 15.00-16.30 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Max 20 kinderen tot 7 jaar. Kosten 2,50,-. Gratis met Klavervierpas. Deelname (groot-)ouders/opvoeders verplicht. Reserveren kan via www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *