Waalwoemi: Bloemenhoedjes Maken

Waalwoemi: Bloemenhoedjes maken

Datum: 08 jun. 2022
Tijd: 15:00 - 16:30

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Woensdag 8 juni kunnen kleuters bij Het Dijkmagazijn een bloemenhoedje maken. De dijk staat vol met wilde bloemen waarmee de mooiste versieringen te maken zijn. En met de mooie hoed op kunnen de kleuters luisteren naar de verhalen die worden voorgelezen.

Voor elke kleuter ligt er in Het Dijkmagazijn een papieren hoed klaar, die versierd kan worden met de mooiste bloemen. Papa, mama, opa of oma willen daar vast bij helpen!
Er groeit genoeg voor iedereen in de buurt van het Dijkmagazijn. Grote witte margrieten, gele boterbloemen, roze klaver en nog veel meer bontgekleurde bloemen . Met riet en gras maak je een extra zwierige pluim waar de wind mee kan spelen. En wie geen hoed wil dragen, kan ook een schilderij van de bloemetjes maken. Ondertussen worden mooie verhalen voorgelezen in het gras en is er wat lekkers uit de picknickmand.

Deze activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging. Wij houden ons aan de RIVM-maatregelen. Bij slecht weer of andere beperkingen beslissen we op de dag zelf of de activiteit door kan gaan en krijgt u voor 10.00 uur bericht.

Waalwoemi: Bloemenhoedje, woensdag 8 juni 15.00-16.30 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Max 20 kinderen tot 7 jaar. Kosten 3,50, volw. gratis. Reserveren is verplicht via www.dijkmagazijnbeuningen.nl. (Groot)-ouders/opvoeders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *