Verhalen Bij Het Kampvuur

Verhalen bij het kampvuur

Datum: 21 jun. 2024
Tijd: 19:30 - 21:00

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Tijdens de langste dag van het jaar, vrijdag 21 juni, stookt Het Dijkmagazijn en Bibliotheek Beuningen ‘s avonds een kampvuurtje op en nodigt kinderen uit om naar verhalen te luisteren. Lekker knus genieten van een spannend verhaal, terwijl je iets lekkers klaarmaakt in het kampvuur.

Terwijl het vuurtje knispert, en jij in de vlammen tuurt, vertelt de verhalenverteller een spannend verhaal. Over lang geleden toen er hier nog oermensen woonden, over verdwaalde kinderen die honger hebben, over koetjes en kalfjes die in de uiterwaard leven. Wie wil mag zelf een verhaal vertellen: lukt het je om een spannend verhaal te verzinnen waar iedereen in meegezogen wordt? Tip: vanwege het vuur geen nylon kleding aantrekken. Mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Waalwoemi: verhalen bij het kampvuur, vrijdag 21 juni van 19.30-21.00 uur, startplaats Het Dijkmagazijn, Dijk 41  Beuningen. Voor maximaal 20 kinderen van 8 tot 12 jaar. Deelname: 2,50 Euro (inclusief materiaal en consumptie) of gratis via Klavervierpas. (Groot-)ouders/opvoeders van harte welkom om gratis mee te doen. Reserveren via www.dijkmagazijnbeuningen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *