Strandfeest Met Kleuterklauterfestijn

Strandfeest met kleuterklauterfestijn

Datum: 03 jul. 2019
Tijd: 14:00

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


De Beuningse uiterwaard is de spannendste speeltuin van Beuningen. Daarom zet Het Dijkmagazijn op woensdag 3 juli een parcours uit voor 4 tot 7 jarigen dwars door het natuurgebied. Jawel, ook met een aangepast touwenparcours tussen de bomen. Pret verzekerd en erg gezond.

Met vlaggen is een spelletjesroute uitgestippeld zodat op het strand, tussen de bomen en tussen de bloemen gespeeld kan worden. Wie kan zonder in de krokodillenrivier te vallen van de ene boom naar de ander lopen? En welk kind kan het verste een kiezel in de Waal gooien? En lukt het om met een spons Waalwater in een emmer te verzamelen. Of met zand de mooiste koekjes te bakken? Of met een frisbee zelf je weg te bepalen tussen de bomen? En wie durft er geblinddoekt zijn weg te vinden? En met mooi weer is er een voelpad uitgezet: kun je met je tenen voelen waar je overheen loopt?

Er zijn spelletjes volop om uit te kiezen, en iedereen krijgt na afloop een prijsje. Gidsen van Het Dijkmagazijn zorgen ervoor dat alles veilig blijft in de uitdagende uiterwaarden.

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Waalwoemi: Kleuterklauterfestijn, woensdag 3 juli inloop tussen 14.00 tot 15.00 uur, einde 16.00 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41  Beuningen. Max 40 kinderen van 4 tot en met 7 jaar. Kosten 2,50, volw gratis. Voor de eerste vier (groot) ouders die meekomen zijn er gratis kortingsbonnen voor een volgende Waalwoemi-activiteit. Het Dijkmagazijn, Dijk 41 (Hoek Waardhuizenstraat), Beuningen. Meer info en reserveren via www.dijkmagazijnbeuningen.nl

Zie ook www.facebook.com/dijkmagazijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *