Stenenstruintocht Voor Dijkkanjers

Stenenstruintocht voor Dijkkanjers

Datum: 17 feb. 2024
Tijd: 10:30 - 13:00

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Op zaterdag 17 februari is er van 10.30-12.00 uur een struintocht door de uiterwaard om de mooiste stenen te zoeken. Dijkkanjers en hun (groot-)ouders/opvoeders zijn van harte welkom. Dijkkanjers zijn kinderen met bijvoorbeeld ASS of AD(H)D.

Dijkkanjers die een zak of doos meenemen vullen die met de mooiste vondsten tijdens de struintocht over het Waalstrand. Daar is met het hoge water van de winter een hele nieuwe collectie stenen aangespoeld. Hele grote keien slaan ze met een stevige hamer open.  Met een beetje geluk zie je kristallen schitteren. Is het zaterdag te koud om over het strand te struinen, dan gaan we in Het Dijkmagazijn kunstwerken maken van stenen, door ze te beschilderen of er een schilderij van te maken. Wie wil kan er ook de grootste keien stuk slaan om te zien of er misschien toch een fossiel in zit.

Stenenstruintocht Dijkkanjers, zaterdag 17 februari, van 10.30-13.00 bij Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Max 12 kinderen, deelname € 2,50 kind. Gratis via Klavervierpas. (Groot)-ouders/opvoeders verplicht als begeleiders en mogen gratis meedoen. Aanmelden is verplicht via www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *