Schone Rivieren Expeditie

Schone Rivieren Expeditie

Datum: 18 mrt. 2023
Tijd: 09:30 - 17:00


Op zaterdag 18 maart 2023 zullen vanaf 9:30 uur op verschillende locaties langs de Maas en de Waal vanaf Alphen en Dreumel tot aan Wijchen en Weurt groepen vrijwilligers aan het opruimen zijn. Mensen die willen helpen met het opruimen van zwerfafval in de uiterwaarden zijn welkom.

Net als de voorgaande jaren organiseert IVN Maas en Waal dit voorjaar weer een Schone Rivieren expeditie in heel Maas en Waal. Dit gebeurt in samenwerking met Het Dijkmagazijn in Beuningen, de Vereniging Natuur Wijchen, de Zwerfafvalbrigade in Druten en de Zwerfafvalbrigades van de gemeente West Maas en Waal, en met nog heel veel andere vrijwilligers. De ervaring van verleden jaar is: vele handen maken licht werk en het samen buiten nuttig bezig zijn is heel gezellig en verbindend met de natuur. En niet te vergeten: alles wat leeft en groeit in de uiterwaarden en in de rivieren is erbij gebaat. En eenmaal opgeruimd blijft het gebied ook langer gevrijwaard van nieuw zwerfafval.

Schone Rivieren Expeditie: zaterdag 18 maart, starttijd 9.30 uur. Meld je vóór 14 maart aan voor deze activiteit op de website van IVN Maas en Waal, via https://www.ivn.nl/afdeling/maas-en-waal/natuuractiviteiten/. Breng je nog iemand mee, vul dan voor iedereen een eigen formulier in. Verdere informatie wordt door de coördinator van de opruimlocatie verstrekt. Wie bij Het Dijkmagazijn in Beuningen aan de slag wil kan zich aanmelden via de site www.dijkmagazijnbeuningen.nl. Daar is koffie na afloop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *