Samen Buiten Spelen Voor Peuters

Samen buiten spelen voor peuters

Datum: 16 apr. 2022
Tijd: 09:30 - 11:00

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Zaterdag 16 zijn peuters en hun ouders/opvoeders welkom om samen buiten te spelen bij Het Dijkmagazijn. Broertjes en zusjes zijn welkom. Peuters verkennen graag hun wereld,  dat vinden ze spannend en leuk. Bij Het Dijkmagazijn kan dat op een vertrouwde manier.

Klauteren over boomstammen, beestjes vasthouden en spelen met zand. Voor peuters bestaat er geen groter plezier dan vrij te spelen in het groen. Zeker als er andere peuters zijn om vriendjes mee te worden. Als ouder/opvoeder is het boeiend peuters te volgen in hun spel. En ook om enthousiast mee te doen en te beleven hoe fijn dat samen is. Medewerkers van Kion en Het Dijkmagazijn zorgen voor een prettige sfeer om een ontspannen ochtend te hebben met de peuters. Trek je kind kleren aan die een beetje vies mogen worden. Kom je ook met je peuter Samen Buiten Spelen?

Activiteit i.s.m. GGD Gelderland Zuid, Kion en Beuningen Samen in Beweging. Wij houden ons aan de RIVM-maatregelen. Bij slecht weer of andere beperkingen beslissen we op de dag zelf of de activiteit door kan gaan en krijgt u voor 9.00 uur bericht.

Samen buiten spelen, zaterdag 16 april, 9.30-11.00 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41  Beuningen. Max 12 kinderen (mét hun ouder/opvoeder) tot 4 jaar, deelname gratis. Reserveren is mogelijk (niet verplicht) www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *