Ri4daagse 2019: Expeditie West

Ri4daagse 2019: expeditie West

Datum: 26 sep. 2019 - 29 sep. 2019
Tijd: 00:00


Via de Biesbosch naar Zee!

EXPEDITIE WEST IN GROTE LIJNEN.
Tijdens deze tocht verandert het landschap van karakter en de Waal van naam. Een deel van de rivierstroom splitst zichzelf in honderden kreken met kleine en grote eilanden. En wij lopen, fietsen richting zee en peddelen en varen met het tij mee, van zoet, naar brak naar zout water. Het land wordt steeds vlakker, grootschaliger en wijdser. Zeemeeuwen vliegen ons tegemoet. Rivieren ontmoeten de zee, water uit heel Europa komt hier samen. Je bent hier in het land van de zeehond, zalm, zeearend en de bever. Via de Biesbosch en het eiland Tiengemeten reizen we via het Haringvliet en het eiland Goeree Overflakkee, via de Kwade Hoek naar zee.
Hier lopen we over het laatste duin recht de oneindige wijdsheid in van de zee, met vuurtorens als lichtgevende bakens in de verte aan de kust.

En dat is niet alles, ook tijdens Expeditie West laten bijzondere belevenissen en ontmoetingen met experts je weer heel anders naar het landschap, jezelf en elkaar kijken.
Bewegen zet namelijk veel meer in beweging dan alleen je lichaam.
We willen dit geheim houden en kunnen je hier echt niets meer over vertellen, omdat avontuur nu juist ontstaat wanneer je niet precies weet waar je aan begint.

VERSCHIL MET EXPEDITIE OOST
Er is een verschil met Expeditie Oost waar je kunt kiezen of je intekent voor het Ri4nomadenkamp, lunches, avondeten en ontbijt of dat je dat zelf regelt.
Bij Expeditie West is -het zelf regelen- logistiek te ingewikkeld en ontbreken op veel plekken ook de accomodaties, daarom hebben wij dit alles, met veel plezier, voor jullie georganiseerd.
Je bent dus 4 dagen lang ondergedompeld in de natuur en de landschappen waar we doorheen trekken waarbij je op 3 totaal verschillende, zeer bijzondere plekken overnacht en eet.

Nieuwsgierig geworden? Reserveer dan in ieder geval de datum in je agenda en meld je aan voor de nieuwsbrief zodat we je op de hoogte kunnen houden!

Met hartelijke groet! van Monic Deichmann en het Ri4daagse team

Meer info: www.ri4daagse.nl