Paulusgilde Presenteert Natuur Op Doek

Paulusgilde presenteert natuur op doek

Datum: 10 sep. 2022 - 18 sep. 2022
Tijd: 12:00 - 17:00

Locatie
Noodschuur Ewijk


Schildersvereniging Het Paulusgilde presenteert in de Noodschuur tijdens hun jaarexpositie en de kunstroute van 10, 11, 17 en 18 september werk over de natuur in de eigen omgeving. De beeldende kunstenaars uit Winssen zijn de uiterwaard ingetrokken, hebben naar de wolken gekeken en bloemen en wilde paarden op het doek gezet.

De Noodschuur is het dijkmagazijn van Ewijk, en daarmee een buur van Het Dijkmagazijn, het bezoekerscentrum in Beuningen! Beide organisaties zijn gehuisvest in het weidse landschap aan de Waal. Voor het 25-jarig jubileum hebben de twee organisaties de handen in elkaar geslagen met deze tentoonstelling om samen het landschap aan de Waal te vieren. De indrukwekkende pracht en de verstilling van de Waal zijn motieven van de kunstenaars. Er is werk te zien van 20 leden.

Met deze activiteit vieren we samen 25-jaar Het Dijkmagazijn (voor alle jubileumactiviteiten zie www.dijkmagazijnbeuningen.nl.)

Natuur op doek, schilderijententoonstelling Paulusgilde, 10, 11, 17 en 18 september van 12.00u tot 17.00u, Noodschuur Ewijk Dijk 7 Ewijk. Toegang gratis. Voor meer info: https://www.paulusgilde.nl/Noodschuur/Exposities/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *