Ontdekkingstocht Voor Kinderen Van Bronnenbos Naar Ooijpolder

Ontdekkingstocht voor kinderen van Bronnenbos naar Ooijpolder

Datum: 25 okt. 2022
Tijd: 14:30 - 16:30


Ga je op 25 oktober mee de natuur in? Samen lekker struinen door het Bronnenbos en daarna over een loopbrug en met een trekpontje naar de Ooijpolder. Je gaat de natuur ontdekken aan de hand van leuke opdrachten en gebruikt daarbij alle zintuigen.

In het Bronnenbos borrelt water op dat een lange ondergrondse reis gemaakt heeft. Daarom groeien hier bijzondere planten. Onderweg kun je drinkwater uit een 55 meter diepe bron tappen. Het zou goed kunnen dat we knaagsporen van de bever tegenkomen. Misschien zelfs van Midas het Moerasmonster…

De ontdekkingstocht is onder begeleiding van natuurgids Emmie Nuijen van Rivier Actief (www.rivieractief.nl). Je kunt gratis meedoen aan de ontdekkingstocht. Meld je wel graag even aan.

Heb je 25 oktober geen tijd, doe dan de ontdekkingstocht wanneer het jou uitkomt. De route heet “Van Bronnenbos naar Ooijpolder” en kun je gratis downloaden op www.wandeleninbergendal.nl. Op de website van www.struingids.nl vind je verschillende verkoopadressen van de papieren Struingids.

Datum en tijd: 25 oktober van 14.30 – 16.30 u.

Verzamelplek: Parkeerplaats Kasteelselaan 60, Ubbergen

Info en aanmelden: rivieractief@gmail.com

Leeftijd: 6-12 jaar (ouders kunnen mee, hoeft niet)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *