Ode Aan De Linge In De Heemtuin

Ode aan de Linge in de Heemtuin

Datum: 06 jun. 2022
Tijd: 12:00


Op maandag 6 juni (2e pinksterdag), vindt vanaf 12.00 uur Ode aan de Linge plaats – een gratis toegankelijk festival in de 45-jarige Heemtuin te Geldermalsen. Er is kunst en muziek, theater en poëzie, voor jong en oud.

Vanaf 12.00 uur zijn er diverse muzikale optredens op het podium aan de Linge. Hier is ook het gezellige terras, waar bezoekers iets kunnen eten en drinken. Verspreid in de Heemtuin tonen 20 kunstenaars uit West Betuwe en omgeving hun werk tussen de bomen, in het riet en op het water.
Het thema van dit jaar, Landart and Food, zal in alle creatieve vrijheid vorm krijgen.

Op het Groenplein staan de kraampjes van het IVN, de Fruitmotor, VBL en Hart voor de Heemtuin. Het IVN geeft onder begeleiding van een natuurgids een leerzame expeditie door de Heemtuin. Deelnemers van de Betuwse coöperatie De Fruitmotor laten bezoekers de Krenkelaar proeven, en Gonzend Rivierenland vertelt over biodiversiteit, samen met de Vereniging voor Behoud van het Lingelandschap.

Locatie: op verschillende plekken in de Heemtuin, ingang via het parkeerterrein bij Albert Heijn Achter ’t Veer of vanaf de Koppelsedijk in Geldermalsen. Gratis parkeren op zondag.
Wie ook betrokken wil zijn en meedenken over kunst en natuur in de Heemtuin kan zich melden via info@odeaandelinge.nl

Foto: Ab Donker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *