Het Pad

Het Pad

Datum: 23 aug. 2019 - 25 aug. 2019
Tijd: 10:15 - 17:00

Locatie
De Waard van Kekerdom


Drie dagen struinen en vertragen en rustig lopen, deels in stilte, geeft ruimte in je hoofd. Door het ontbreken van nieuwe prikkels en impulsen van buitenaf, kom je bij diepere lagen in jezelf en tot de kern van vragen die je bezighouden.

Het lopen van deze driedaagse retraite over het Struinpad langs de rivier de Waal is als een metafoor voor je eigen leven: hoe ga je om met uitdagingen, keuzes, waar richt jij je aandacht op, wat valt je op? Een beeld doet daarbij vaak meer dan duizend woorden, een ervaring onderweg kan een totaal nieuw inzicht geven in je leven.

Ook krijg je onderweg instructies voor loopmeditaties, aandachts- en bewustzijnsoefeningen, geïnspireerd op de lessen van de Tao en de boeddhistische zenleraar Thich Nhat Than, die je ook in je dagelijks leven toe kunt passen. Je gaat kijken met een nieuwe blik, je verwonderen over alles wat je onderweg tegenkomt, luisteren naar de stroom van de rivier en naar wat het landschap je te vertellen heeft.

Praktische informatie
Startpunten: De Waard van Kekerdom (23 augustus), De Bastei (24 en 25 augustus)
Kosten: € 95,00 (voor 3 dagen)
Het tarief is inclusief een mapje met oefeningen en een zitmatje, exclusief verblijf, vervoer, maaltijden. We lopen in drie dagen – ongeveer 15 km per dag – vanaf de Waard van Kekerdom door de Millingerwaard en langs de rivier de Waal via De Bastei in Nijmegen naar Slot Doddendael in Beuningen.
Begeleiding: Ineke Schaper, www.doenvanuitzijn.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *