Het Dijkmagazijn Beuningen Opent Seizoen

Het Dijkmagazijn Beuningen opent seizoen

Datum: 02 apr. 2022
Tijd: 00:00

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Vanaf zaterdag 2 april opent Het Dijkmagazijn de luiken en is iedereen welkom. Nieuw is dat Het Dijkmagazijn voortaan een Toeristisch Informatie Punt is. Het bezoekerscentrum met dijkerras is tot en met september in het weekend geopend. Daarnaast is er een overvolle agenda met activiteiten: voor het 25 jarig jubileum met vele lokale partners en daarnaast de reguliere excursies en waalwoemi-activiteiten.

Samen naar de waal is het devies van Het Dijkmagazijn. Dat kan nu nog beter met de nieuwe functie als TIP. In Het Dijkmagazijn staat voortaan een informatiewand met een overzichtskaart en er zijn routekaarten voor wandelaars en fietsers te koop. De medewerkers zijn getraind in gastheerschap en vertellen je graag over de leukste, mooiste of lekkerste tips in de gemeente, passend bij jouw behoefte! Voor wie meteen naar buiten wil is er door het hele seizoen een reeks activiteiten: van wandelen met Historisch Besef Beuningen, natuurdocumentaires van Theater De Molen, diverse tentoonstellingen bij Stichting Perspectief, Het Paulusgilde en In Het Dijkmagazijn zelf. En wie zelf de mooiste plekjes van Beuningen kent, kan meedoen aan de fotowedstrijd Klavertje Vier.

Voor al deze activiteiten zoekt Het Dijkmagazijn verschillende vrijwilligers: om bezoekers te ontvangen in Het Dijkmagazijn en op het terras, voor activiteiten om met kinderen naar buiten te gaan struinen: zowel voor waalwoemi-activiteiten als voor lesprogramma’s voor scholen. Want ook dat gaat dit seizoen weer volop gebeuren. Samen naar de Waal.

Voor vrijwilligersvacatures: zie www.geldersehanden.nl

Voor activiteiten: zie www.dijkmagazijnbeuningen.nl

Het Dijkmagazijn, Dijk 41, Beuningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *