Herfst Wandelmeditatie Herwijnen

Herfst wandelmeditatie Herwijnen

Datum: 19 sep. 2021
Tijd: 09:45 - 12:00

Locatie
Parkeerplaats kasteel Engelenburg


Kom je genieten van de walnotenoogst, de verkleurende bladeren en al het leven dat de aarde voortbrengt? De volgende wandelmeditaties staan in het teken van de herfst, de tijd om te oogsten en moeder aarde te danken daarvoor. Wat kun jij deze herfst oogsten in je leven?

  • 19 september 2021: Engelenburg, Herwijnen
  • 24 oktober 2021: Groesplaat, Woudrichem
  • 21 november 2021: Loevestein, Poederoijen

In een heel rustig tempo wandelen door uiterwaarden biedt een mooie manier om volledig aanwezig te zijn in de natuur en alle aspecten te waarderen. Al wandelend stel je je zintuigen open en wordt je hoofd stap voor stap stiller. Het kan je inzicht, rust en ruimte geven.

Iris Keasberry begeleidt de wandelmeditatie. Ervaring is niet vereist. Meer informatie en tot 20% korting bij vooraanmelding op http://www.iriskeasberry.nl/hartstochten/wandelmeditatie-2021.

Vanaf 9.45 uur kun je aankomen. Van 10-12 uur doen we dan de loopmeditatie in stilte afgewisseld met een begeleide zitmeditatie en inspirerende teksten. Wandel je mee? Met aandacht bij je ademhaling en alle zintuigen opengesteld voor de natuur, kom je stap voor stap dichterbij jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *