Fotoworkshop ‘De Verwondering’ Van Ger Loeffen Voor Het Dijkmagazijn

Fotoworkshop ‘De Verwondering’ van Ger Loeffen voor Het Dijkmagazijn

Datum: 23 okt. 2021
Tijd: 10:00 - 13:00


Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het Dijkmagazijn geeft fotojournalist Ger Loeffen een workshop op zaterdag 23 oktober. Locatie is het landschap rond het Grindgat in Weurt. We ontmoeten ons bij de Andreaskerk in Weurt. Na een korte kennismaking ter plekke gaan we meteen aan slag.

Uiteraard breng je een apparaat mee waarmee je foto’s kan maken. Dat kan een spiegelreflexcamera zijn maar met een moderne telefoon kan je tegenwoordig ook prachtige foto’s maken. Het gaat tenslotte niet om indrukwekkende apparatuur maar om het vermogen anders te kijken. Fotografische kennis is niet persé noodzakelijk. Fotograferen is kijken en componeren. Vanaf de dijk wandelen we de uiterwaarden in en rond het Grindgat naar de Waal. Deze omgeving heeft inspirerende plekken met verrassende gezichtspunten. Door andere standpunten in te nemen krijg je vaak een totaal ander beeld.

Afhankelijk van de waterstand van de Waal lopen we rond het Grindgat en langs de rivier naar de uitkijktoren bij het Weurtsche Straatje. Vandaaruit lopen we over de dijk weer terug naar de kerk.

Fotoworkshop ‘De Verwondering’ met Ger Loeffen, zaterdag 23 oktober 2021 van 10.00 uur tot 13.00 uur. Startplaat bij de Andreaskerk in Weurt. Neem wat drinken en iets te eten mee. Deelname 10 euro (graag gepast contant), max 12 deelnemers. Aanmelden verplicht via  www.dijkmagazijnbeuningen.nl. Bij slecht weer gaat de workshop niet door. Er wordt tijdelijk een appgroep aangemaakt zodat je kort ervoor kunt worden geïnformeerd of de workshop doorgaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *