Dijkterras Beuningen Gaat Hummend Open

Dijkterras Beuningen gaat hummend open

Datum: 14 jun. 2020
Tijd: 14:00

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Vanaf 14 juni opent in Beuningen bezoekerscentrum Het Dijkmagazijn haar dijkterras met muziek. De muzikanten van de Nijmeegse Liederentafel zullen bekende deuntjes ten gehore brengen. Meezingen is vanwege Corona niet toegestaan, maar hummen en neuriën wel.

Dankzij de Rabo-clubactie en Willems Constructiebedrijf Leeuwen zijn er nieuwe picknickbanken geplaatst. Op de tafelbladen staat informatie over het landschap dat zichtbaar is vanaf de dijk. Er is in de toekomst volop plaats, maar vanwege Corona-maatregelen is dat vooralsnog beperkt. Vol is vol! Ook wordt er door de overheid geadviseerd om de stem niet geforceerd te gebruiken. Dus meezingen uit volle borst mag niet. Luisteren en zachtjes hummen kan wel op bekende smartlappen en levensliederen die de drie muzikanten ten gehore brengen in de middag vanaf 14.00 uur.

Het Dijkterras is geopend op zondagen vanaf 14 juni en op zaterdagen vanaf 4 juli tot en met 27 september, van 10.00 tot ongeveer 16.30 uur. Het bezoekerscentrum zelf is vanwege coronamaatregelen niet geopend voor publiek.

Het Dijkmagazijn, Dijk 41, 6641 LA  Beuningen. Zie www.dijkmagazijnbeuningen.nl en https://www.facebook.com/Dijkmagazijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *