Dijkmagazijn Beuningen: Halloweenactiviteiten Voor Dijkkanjers

Dijkmagazijn Beuningen: Halloweenactiviteiten voor Dijkkanjers

Datum: 27 okt. 2023
Tijd: 18:30 - 21:00

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Op vrijdag 27 oktober zijn Dijkkanjers, kinderen  met een ‘rugzakje’, en hun (groot-)ouders/opvoeders welkom in Het Dijkmagazijn voor Halloweenactiviteiten. Hol pompoenen uit tot enge lantaarns, maak maskers om thuis je ouders te laten schrikken, of schmink jezelf met wat klei om tot zombie en spook wat rond op de donkere dijk

Een beetje gruwelen is lekker, zeker als je zelf de engerd bent. In het Dijkmagazijn is daar alle ruimte voor. Het gebouw is in het donker een beetje spannend, en buiten is het stil en verlaten. Dus als zombie, of gemaskerd met een masker van klittebollen en ruig haar van stro ben je kampioen Halloween engerd. Deze activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Dijkkanjers Halloween activiteiten, vrijdag 27 oktober, 18.30-21.00, startpunt Het Dijkmagazijn, Dijk 41 (hoek Waardhuizenstraat) Beuningen, max. 12 kinderen van 7-13 jaar, deelname € 5,- kind. Gratis via Klavervierpas. (Groot)-ouders/opvoeders verplicht als begeleiders en mogen gratis meedoen. Aanmelden is verplicht via www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *