De Uiterwaarden In Kleur!

De uiterwaarden in kleur!

Datum: 05 apr. 2024
Tijd: 10:00 - 12:00

Locatie
Dijkmagazijn Beuningen


Zeker in het voorjaar zijn er diverse kleuren te onderscheiden. Om dit op papier te zetten organiseert Groen Ontmoeten Creatief drie bijeenkomsten aquarelleren voor beginners.
Het thema is de uiterwaarden. Dirk Oomen, landschapsarchitect, verzorgt de cursus. Deze wordt gegeven op drie vrijdagochtenden vanaf 5 april. Hij zorgt voor al het materiaal.

Landschapsarchitect Oomen is bekend met de Beuningse uiterwaarden. Daar staan diverse panelen met tekeningen van hem en hij heeft ook verschillende onderdelen ontworpen binnen de Beuningse uiterwaarden. Zo heeft hij het ontwerp gemaakt voor de uitkijktoren bij het Weurtse Straatje.
Groen Ontmoeten organiseert activiteiten in en over het groen voor alle senioren in Weurt, Beuningen, Ewijk en Winssen ongeacht of ze lid zijn van een seniorenvereniging. Groen Ontmoeten is een initiatief van VvSB i.s.m. Het Dijkmagazijn.

Groen Ontmoeten – De uiterwaarde in kleur. vrijdag 5, 12 en 19 april 2024, van 10.00-12.00 uur, inclusief pauze. Locatie Het Dijkmagazijn, Dijk 41, 6641 LA Beuningen. Prijs: € 30,00, inclusief materiaal en koffie

Je kunt je opgeven en betalen via de website van de Vereniging van Senioren Beuningen.
www.seniorenbeuningen.nl

https://www.seniorenbeuningen.nl/index.php/jaaractiviteiten-cursussen/686-de-uiterwaarde-in-kleur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *