Dijkterras Beuningen ook tijdens alternatieve 4-daagse geopend

Cichorei

Het dijkterras van bezoekerscentrum Het Dijkmagazijn opent tot en met september op zaterdagen en op zondagen het dijkterras. Ook van 21 tot en met 24 juli is het terras open, tijdens de alternatieve vierdaagse. Het loont dus de moeite om een alternatieve route over de Beuningse dijk te plannen!

Veel mensen zullen hun vakantie dit jaar doorbrengen in eigen land. Een uitgelezen kans om de relatief onbekende regio tussen Maas en Waal te verkennen. Wie vanuit  Nijmegen de sluis bij Weurt oversteekt, komt in een prachtig wandelgebied. De dijk geeft uitzicht over twee landschappen: ruige uiterwaarden en vriendelijke oeverwallen met boerdijen en landgoederen.

Tijdens de alternatieve vierdaags bepalen lopers hun eigen route, die bij voorkeur afwijkt van de reguliere route om drukte te vermijden. De Beuningse dijk langs de Waal is daarvoor erg geschikt, zeker nu Het Dijkmagazijn haar terras opent om iedereen te ontvangen die over de dijk lopend geniet van het landschap. In het fijnmazig wandelgebied, kunnen wandelaars naar genoegen van de dijk gaan om door de uiterwaard of over de oeverwal te lopen.

Voor de alternatieve vierdaagse zie: www.wandel.nl.

Het Dijkmagazijn, Dijk 41, 6641 LA  Beuningen. Zie www.dijkmagazijnbeuningen.nl en https://www.facebook.com/Dijkmagazijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *