De Waal binnen handbereik

Linne

Hallo, ik ben Linne en ben 12 jaar oud.

Ik woonde tot 4 jaar geleden in Ewijk samen met papa, mama en mijn broertje Bastiaan (11 jaar). Ons huis staat aan de Hugo de Grootstraat en onze woonkamer kijkt uit over de Barbarossastraat, waar ook Estel is gevestigd. Toen we in Nijmegen gingen wonen viel het me op dat ik de eerste keer in dit huis rondliep in de woonkamer, op zolder en op het balkon, je de Ooij in kijkt en de Waal ziet. Mijn buurvrouw gaat heel vaak op de fiets de Ooij in om aan de Waal te zitten. Zo mocht ik op een dagje mee. Mama maakte een ontbijtje voor me dat ik meenam en zo fietsten we naar de Waal. Wat was het mooi daar! Vanaf toen ben ik wel vaker bij de Waal geweest. Ik ga vaak skaten in de Ooij en ga iedere zomer ook vaak in de Waal zwemmen met vrienden. Op een mooie zomeravond gaan we ook wel eens op een kleedje avondeten aan de Waal.

Van Linne

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. Wat een leuk stukje Linne! Ik ga graag een keer met jou skaten in de Ooij! Of picknicken aan het strandje.

  2. Zo leuk Linne we gaan nog vaker samen naar de Waal
    Je ervaart ook echt de Waal van binnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *